Syddjurs

Kig på vineriet, og smag nye vine

Syddjurs: Der bliver god mulighed for ved selvsyn at kigge nærmere på Andersen Winery i det gamle Arla-mejeri på Vrinners Bygade 45, når det unge vineri slår dørene op til et åbent hus lørdag 25. november klokken 14-17.30.

»Vi har simpelthen så mange bekendtskaber og interesserede, der gerne vil komme forbi og smage noget vin og høre meget mere om vineriet, men vi har ikke haft noget vin på lager eller pladsen til at have folk forbi. Men det har vi nu, og så vil vi gerne byde folk indenfor,« siger Mads Groom Andersen.

25. november bliver samtidig dagen, hvor Andersen Winery sender nye vine på gaden til salg i bl.a. Salling, Meny i Rønde, Hos Walther i Ebeltoft og så ved det åbne hus. Det drejer sig blandt andet om en æblevin med lav alkoholprocent, der også serveres på Michelin-restauranten Geranium samt en dessertvin lavet på solbær, der har vundet priser nationalt og internationalt.

»Vi vil rigtig gerne vise folk, hvad det er, vi går og laver. Og nu har vi også nogle vine, som vi vil give smagsprøver på, og folk kan købe med hjem, så alle er velkomne,« siger Frantz Maurice Scott Lundby.

Adresseavisen Syddjurs
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Kronik: Vi skal bruge alle gode kræfter – folkekirken kan afhjælpe samfundets problemer

Annette Brounbjerg Bennedsgaard | Provst i Horsens Provsti | Esben Thusgård | Provst i Aarhus Nordre Provsti
Hvem skal klare ærterne, når ensomheden er stor blandt unge og blandt ældre, og når vi på ingen måder er i hus med integrationen?

Debat: Verdens mest ekstreme jernbane

Ragna Tegsche Malmstrøm, Litvedvej 34, Litved, Auning
Når man ser, hvad der kan bygges af jernbaner ude i verden, kan problemerne med Aarhus Letbane undre.

Debat: Jeg siger tak for en udsøgt behandling

John Iversen, adm. direktør, Egå
Det er hårdt at høre politikere og andre prominente personer, når de nedgør regionerne og hospitalsvæsenet.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her