Seneste Syddjurs
26.07

Saml brikkerne til Aarhus og Ebeltoft

Tre små Aalborg-firmaer har slået kompetencerne sammen og benyttet coronakrisen til at udvikle en serie high end-kvalitetspuslespil med stemningsfulde danske motiver.
24.07

Det kører for letbanen

Over 99 pct. af letbanens planlagte afgange i juni blev gennemført. Det er en ny rekord, oplyser Aarhus Letbane.
21.07

Tilskuer til vandlivet i ålegræsskoven

En snorkeltur i Nationalpark Mols Bjerge på Djursland byder ikke på havskildpadder og kulørte koraller, men under havoverfladen gemmer der sig alligevel en spændende verden.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

S omfavner Søren Pape: »Det er udtryk for borgerligt lederskab«

Både Socialdemokratiet og SF roser De Konservatives leder for at spille sig selv på banen i kampen om regeringens prestigeprojekt – retten til tidlig pension. Det er »virkelig positivt, og vi vil da lytte til de ønsker, som De Konservative måtte have«, lyder det fra beskæftigelsesministeren.

Kronik: Taber vi specialisterne efter coronaen?

Berit Byg, Preben Bonnen
I de senere år har der været en udvikling i gang, hvor sygeplejersker skal kunne varetage så forskelligartede opgaver som muligt. Det er mere fleksibelt, men også bekymrende, at der bliver færre specialiserede fagpersoner.
Seneste nyt
Se flere
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skanderborg må kende sin besøgelsestid

Peder Christian Ottosen
Det er muligt at genplacere Anders Nielsen-mindelunden på fornem vis på Vestermølle i Svejstrup Østergaards nærområde – og i omgivelser, hvor hele Danmark kan komme forbi og høre en fantastisk historie, som dagens samfund bygger videre på.

Debat: Marselistunnelen er ikke længere mulig

Poul Stenbøg
Så vidt vides er underføringsplanerne af Marselis Boulevard især ønsket af enkelte villaejere og beboere langs boulevarden, som forhåbentlig kan tilgodeses med alternative løsninger.
Aarhus' historie
Mere
Redaktionen anbefaler

Foa: Ledelsen skal stå til ansvar

Den øverste ledelse i Magistraten for Sundhed og Omsorg skal tage ansvaret for forholdene på plejehjemmet Kongsgården alvorligt, mener fagforening Foa.
Aarhus sådan set
Mariager Fjord: Tag på en tidsrejse med naturen som smukt bagtæppe
Hobro og Mariager er gamle kulturbyer, hvor vikinger, herremænd, nonner og munke har sat deres spor. Men området er også rigt på naturoplevelser. Tag på cykeltur rundt om Mariager Fjord, eller tilbring natten højt oppe i trækronerne. 
Se flere
Bolig
Studiebolig med vild udsigt: »Altanen er mit zen-sted«
Altanen er bare 8,5 kvm. Men udsigten over Aarhus Bugten og Mols fra Bjarke Ingels' AARhus er storslået, og 23-årige Julie Sonali bruger altanen til både yoga, loungehygge med vennerne og soveplads i de lune sommernætter. 
Se flere
Test: Forrygende tablet, nu med apps
MatePad Pro er en tablet af fineste kaliber med store kræfter og stærke features. Den har ikke Google Services, men det er ikke det store problem. Du kommer næppe til at mangle apps. 
Se flere
Test: Forrygende tablet, nu med apps
MatePad Pro er en tablet af fineste kaliber med store kræfter og stærke features. Den har ikke Google Services, men det er ikke det store problem. Du kommer næppe til at mangle apps. 
Se flere