Seneste Syddjurs
02.06

Den østjyske ledighed er steget med 46 pct. på et år

I perioden april 2019 til april 2020 er arbejdsløsheden i Østjylland steget med 7.340 bruttoledige. Det svarer til en stigning i ledigheden på 46 procent. Ledighedsudviklingen er markant påvirket af situationen omkring covid-19.
27.05

48 trafikanter sigtet efter Kalø-træffet

Østjyllands Politis færdselsafdeling gennemførte tirsdag eftermiddag og aften en færdselsindsats på Djursland i forbindelse med ”Kalø-træffet”, hvor mange bilister og motorcyklister mødes.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Kultur er for de mange – ikke de få

Flemming Knudsen
En undersøgelse viste fornylig, at flere end 1/3 af borgerne i Aarhus siger, at kultur er den vigtigste årsag til, at Aarhus en en attraktiv by!

Debat: SF'er er blevet radikal

Anders G. Christensen
Aarhus' historie
Mere
Aarhus sådan set
Bolig
På gartnerens landsted er barndommens drømme blevet voksenlivets virkelighed
Gartner Chantelle McLean har siden barnsben elsket havelivet og den iboende følelse af frihed, den friske luft og nærheden til naturen. Det var en af årsagerne til, at hun og hendes mand forlod byen og flyttede på landet for at blive selvforsynende på dele-gården på Sydsjælland. 
Se flere
Hyænemad: Spis hele dyret – og få glæde af al collagen i din mad
Så er der dømt snask på de nysprittede hænder: Nemlig mad, der kan gnaves, knuskes og slikkes op og forsyne kroppen med det vigtige protein collagen, som ellers var lige ved at forsvinde ud af vores moderne måder at spise på. 
Se flere