Annonce
JP Aarhus 20 år
Sport

Fritid

Hvordan holder man sig i alpin skiform, når man bor i flade Danmark uden meget sne?

I Århus Skiklub træner medlemmerne – fra de helt små til granvoksne mænd – såkaldt barmarkstræning hver søndag formiddag.

I op til to timer løber store og små rundt i bakkerne og på trapperne omkring Grumstolsvej og nede ved vandet. Det handler om at gøre benene klar til en uges skiferie – og om at have det sjovt.

På Århus Skiklubs hjemmeside, www.aarhusskiklub.dk, kan man læse mere om træning, langrendsruter i området og praktiske oplysninger.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Kom så ”De Hviie”: Fodboldfan for en dag
Sæson efter sæson befolker de trofast lægterne på Ceres Park og følger ”De Hviie” gennem op- og (oftest) nedture i al slags vejr. Men hvem er de? Og hvor kommer dedikationen fra? Vi har været en dag i lære som fodboldfan hos byens højtelskede hold.
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen er skyld i dårlige trafikløsninger

Erik Skals
Aarhus Letbane koster mange borgere ekstra transporttid i stedet for som tænkt af politikerne at lette vores transportbehov.
Aarhus' historie

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.

Vi må planlægge fremtiden – bedre

Af Keld Laursen, direktør i Brabrand Boligforening

Er vi i dag – i 2018 – på vej i den retning, som vi ønsker at vores by skal udvikle sig frem mod 2038?
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her