Annonce
JP Aarhus 20 år
Sport

Bedst til børnehåndbold

TMG Håndbold er kåret som Årets Børnehåndboldklub i Storaarhus.

De unge TMG-spillere kan ved kommende stævner fremvise deres nye trøjer med trykket "Årets Børnehåndboldklub". Foto: Jørgen Lauritsen

Der var fyldt op i Mårslet Hallen, da TMG håndbold søndag blev kåret til Årets Børnehåndboldklub i kreds 5, der dækker mere end 30 klubber i Aarhus-området.

En stor del af foreningens 163 børnehåndboldspillere og deres forældre var mødt frem til prisoverrækkelsen.

Som et synligt bevis kunne samtlige børnespillere og trænere iføre sig nye sorte trøjer hvor hædersbevisningen stod på tryk.

”Vi er meget glade for at blive udråbt til Årets Børnehåndboldklub, og det giver os en tro på, at vi er på rette vej og nok skal klare skærene i en tid, hvor der er rift om de frivillige, og hvor de unge har et hav af valgmuligheder, når det gælder idræt,” siger formand for TMG Ole Gade.

Lukningstruet

Det er blot tre uger siden, at TMG Håndbold var tæt på at lukke, da der kun var et enkelt bestyrelsesmedlem tilbage.

Ved generalforsamlingen lykkedes det dog at engagere yderligere seks frivillige, der nu skal være med til at forsætte med at udvikle håndboldenkulturen i TMG.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hvad er prisen for fejlslået integration?

Ali Aminali , socialrådgiver, medlem af De Konservative Aarhus C
Man kunne blive fristet til at sige, at indskærpelser af frihedsrettighederne simpelthen er prisen for det multikulturelle eksperiment, som venstrefløjen har underlagt vores samfund.

Debat: Fra privat- til trængselsbilisme

Bo Thyge Bisgaard, Borgerlisten for en mulig nutid, Hasselvej 3, Odder
Efter en forlænget påskeuge, hvor bilen havde fået lov til at hvile i carporten, var det første møde med trafikken i den nærmeste købstad kendetegnet ved en enorm og næsten ugennemtrængelig trængsel på vejene.

Debat: Skal jeg som adoptivbarn være ekstra taknemmelig?

Emma Helbo, stud.scient.pol på Aarhus Universitet, Strandvejen 34, st. th., Aarhus C
Hvis jeg som adoptivbarn resten af mit liv skal betale tilbage til mine forældre, hvordan skulle jeg så nogensinde kunne leve – og hvordan skulle det her regnskab overhovedet gøres op?
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her