*

Sport

Svømmestadion skal hedde Frederiksbjerg Idrætscenter

I to uger har borgere kunnet komme med navneforslag til Aarhus Svømmestadion ved Ingerslevs Boulevard.

280 aarhusianere deltog i navnekonkurrencen. Foto: Aarhus Kommune

Frederiksbjerg Idrætscenter er det nye navn, som aarhusianerne har givet Aarhus Svømmestadion og de to haller på lokationen.

Det oplyser Aarhus Kommune, efter at aarhusianerne i to uger har haft mulighed for at komme med navneforslag.

Det nye navn passer til alle de sportsgrene, som bliver dyrket på stedet. Svømning, gymnastik og boldspil er nu ikke kun samlet under samme tag, men også under samme navn.

»Jeg er rigtig glad for det navn, som aarhusianerne har fundet. Navnet er med til at samle alle aktiviteterne under et retvisende navn, og samtidig viser det det fantastiske engagement, beboerne i lokalområdet har for deres idrætscenter,« siger rådmanden for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R).

Navnet er fundet gennem en navnekonkurrence, hvor 280 aarhusianere har bidraget.

»Navnet skal ikke kun samle faciliteterne, men også aarhusianerne. Jeg håber, at Frederiksbjerg Idrætscenter vil give endnu flere lyst til at bruge deres idrætscenter og blive en del af de sunde fællesskaber og foreninger, der har hjemme der,« siger Rabih Azad-Ahmad. Frederiksbjerg Idrætscenter er navnet for det samlede sted, mens navnet Aarhus Svømmestadion fortsat vil blive brugt om svømmehallen.

Lokalavisen
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

JP mener: Svar udbedes, DF

Vælgerne må føle at stå med et stykke vådt håndsæbe, som man aldrig ved, hvor man har. Formentlig derfor havde DF for en måned siden et dårligt kommunalvalg og har i de senere måneder haft en stribe negative meningsmålinger.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Er rent drikkevand virkelig ubetydeligt?

Jørgen Christensen, Tisetvej 24, Solbjerg
I VVM-redegørelsen for en ny jernbanestrækning mellem Hovedgård og Hasselager står der under punktet ”Risiko for forurening af drikkevand”, at den er »ubetydelig« for alle tre linjeføringer i og omkring Solbjerg – selv om jernbanen føres hen over vores drikkevandsressourcer.

Debat: Sober vejomlægning ved Stavtrup

Gert E. Aarslev, formand for Stavtrup Lokalråd

Debat: Kulturhovedstad – succes eller fiasko?

Per Hovgaard, Niels Bohr Vej 28, 8260 Viby J
Ikke siden starten af dette kulturhovedstadsvanvid i 1985 har der været en eneste værtsby, der har kunnet melde om succes.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her