Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Sport

Svømmestadion skal hedde Frederiksbjerg Idrætscenter

I to uger har borgere kunnet komme med navneforslag til Aarhus Svømmestadion ved Ingerslevs Boulevard.

280 aarhusianere deltog i navnekonkurrencen. Foto: Aarhus Kommune

Frederiksbjerg Idrætscenter er det nye navn, som aarhusianerne har givet Aarhus Svømmestadion og de to haller på lokationen.

Det oplyser Aarhus Kommune, efter at aarhusianerne i to uger har haft mulighed for at komme med navneforslag.

Det nye navn passer til alle de sportsgrene, som bliver dyrket på stedet. Svømning, gymnastik og boldspil er nu ikke kun samlet under samme tag, men også under samme navn.

»Jeg er rigtig glad for det navn, som aarhusianerne har fundet. Navnet er med til at samle alle aktiviteterne under et retvisende navn, og samtidig viser det det fantastiske engagement, beboerne i lokalområdet har for deres idrætscenter,« siger rådmanden for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R).

Navnet er fundet gennem en navnekonkurrence, hvor 280 aarhusianere har bidraget.

»Navnet skal ikke kun samle faciliteterne, men også aarhusianerne. Jeg håber, at Frederiksbjerg Idrætscenter vil give endnu flere lyst til at bruge deres idrætscenter og blive en del af de sunde fællesskaber og foreninger, der har hjemme der,« siger Rabih Azad-Ahmad. Frederiksbjerg Idrætscenter er navnet for det samlede sted, mens navnet Aarhus Svømmestadion fortsat vil blive brugt om svømmehallen.

Lokalavisen
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her