*

Sport

DHL's dræberbakke dør i år

Deltagere skal i år løbe ned ad bakken på Carl Nielsens Vej.

DHL-løbet bliver knap så hårdt i år pga. en ruteomlægning. Arkivfoto
DHL

Når DHL-stafetten bliver afholdt i august, er det uden den notoriske »dræberbakke«.

Den stejle strækning på ruten, Carl Nielsens Vej, bliver nu afskaffet på årets rute. For dem, der er lettede over denne nyhed, er det takket være Aarhus-sloganet »Rethink«, at ruten er blevet taget op til revurdering. Det skriver Århus Stiftstidende.

Foto: Aarhus Motion

I stedet får motionisterne lov til at løbe nedad bakken, fordi ruten er blevet vendt om.

»Reelt set løber man den modsatte vej. Man starter opad i Mindeparken og op ad Skovridervej. Det bliver en hård start, men den berømte bakkespurt får man lov at løbe nedad,« siger Jon Koch hansen, sponsor og marketingsansvarlig hos Aarhus Motion, der arrangerer DHL-stafetten i Aarhus.

Foto DHL: Svedbånd, løbesko og musik i ørerne

Med den nye forandring kommer også andre nye tiltag til årets DHL-begivenhed. Der vil blive ændret på teltopstillingerne, så der både er flere telte, og som i højere grad vender udad.

I alt 45.000 gæster deltager i DHL-løbet, der bliver afviklet 15., 16. og 17. august rundt om Mindeparken.

Nye tiltag i DHL Stafetten

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kommentar: Har Donald Trump gebis? Husk spørgsmålstegnet!

Et medie må aldrig blive en aktør. Så enkelt er det, om end det i tilfældet Trump kræver en særlig selvdisciplin. Man kan også bare kalde det professionalisme.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Er rent drikkevand virkelig ubetydeligt?

Jørgen Christensen, Tisetvej 24, Solbjerg
I VVM-redegørelsen for en ny jernbanestrækning mellem Hovedgård og Hasselager står der under punktet ”Risiko for forurening af drikkevand”, at den er »ubetydelig« for alle tre linjeføringer i og omkring Solbjerg – selv om jernbanen føres hen over vores drikkevandsressourcer.

Debat: Sober vejomlægning ved Stavtrup

Gert E. Aarslev, formand for Stavtrup Lokalråd

Debat: Kulturhovedstad – succes eller fiasko?

Per Hovgaard, Niels Bohr Vej 28, 8260 Viby J
Ikke siden starten af dette kulturhovedstadsvanvid i 1985 har der været en eneste værtsby, der har kunnet melde om succes.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her