Seneste Sport
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Boguddrag: Følelserne sidder uden på fodboldtrøjen i Buenos Aires
På jagt efter lykkebegrebet i Latinamerika er det svært at drible uden om den fascination, som en 445 gram tung luftpumpet kugle af polyurethan foret med latex udøver på millioner af fanáticos. 
Se flere
Biler
BMW 8-serie smider toppen
Den store, eksklusive 8-serie kommer nu som cabriolet med blødt tag. Den får bl.a. BMW’s nye system for talestyring som standardudstyr. 
Se flere
Se test af af tv i luksusklassen: Lækre tv’er, der er alle pengene værd
Her tager vi temperaturen på tv’ernes luksusklasse i prisniveauet omkring de 20.000 kroner. De testede tv’er er ret forskellige. Men billedkvaliteten har over hele linjen fået et kæmpe løft – takket være forbedringer i OLED- og QLED-teknologierne. Du får høj kvalitet for de mange penge 
Se flere
Viden
Goplerne, der dræber, er tilbage i danske farvande
Dræbergoplen blev en katastrofe for fiskebestanden i Sortehavet, men i Danmark har man ikke undersøgt, hvad dens tilstedeværelse betyder for fiskebestanden. 
Se flere
Undersøgelse: Deltidsfærge mellem Ebeltoft og Odden er en dødsejler
Politikerne i Syddjurs har bestilt en analyse af potentialet for en ny færgerute mellem Ebeltoft og Odden. Konklusionen lyder, der er stort potentiale - hvis den sejler hele dagen hver dag - ellers er ideen nærmest en dødsejler. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her