Annonce
JP Aarhus 20 år
Sket i byen

Farvel til Aarhus Amtssygehus

I maj 1935 blev "det nye Amtssygehus" indviet på Tage-Hansens Gade, og de smukke bygninger har i mere end 80 år været en central del af mange aarhusianeres hverdag som patient, pårørende eller medarbejder. Men nu er det slut, for i løbet af få uger flytter Aarhus Universitetshospital de sidste afdelinger fra Tage-Hansens Gade til Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Det blev markeret fredag, hvor det koniske hospitalsskilt: "Helbrede, Lindre, Trøste", blev pillet ned. Skiltet vil blive hængt op i nye omgivelser på Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her