Annonce
JP Aarhus 20 år
Sket i byen

Håndtryk om fodbold

Foto: Mathilde Bech

Aarhus Kommune og DBU har indgået en aftale om klubudviklingsforløb, landskampe i Aarhus og årlige besøg af fodboldfesten "DBU Tour". Formålet med alliancen er at bruge fodbolden som løftestang og dermed medvirke til løsningen af kommunale opgaver på eksempelvis sundheds- eller integrationsområdet. Aftalen blev torsdag underskrevet på borgmesterkontoret af borgmester Jacob Bundsgaard (S), rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R) samt DBU's formand, Jesper Møller, og næstformand Bent Clausen (tv).

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her