Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Annonce
JP Aarhus 20 år
Skanderborg

Et spisetelt med træer i gulvet

Glaserede revelsben, tilberedt sous vide og tilsat bær og kål.

Der er noget fedt ved en restaurant, der er sat op midt i en bøgeskov., og hvor træerne er en del af indretningen, også inden for.

Sådan er det i Kählers spisetelt lige ved siden af Bøgescenerne, hvor man f.eks. kan få små retter til 89 kr. eller snacks, bobler og seks deleretter til 599 kr. Folk strømmer til, også til det store udtræk, og det er forståeligt, for det er lække og veltilberedt mad, man får. Køkkenet er interimistisk, men det hverken ser eller smager man, når f.eks. en portion glaserede revelsben kommer ind, pyntet med røde bær og grønne kål. og suppleret med knuste kartofler. Denne ret koster 129 kr., til frokost og 199 kr. i aftensmadsstørrelse.

Prøv det, det fortryder man ikke.

Et delikat pusterum på en heftig festival

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her