Annonce
JP Aarhus 20 år
Skanderborg

En grillet nødvendighed

Porchetta-burgeren fra Gourmensch til 75 kr. er alle pengene værd. For 10 kr. ekstra får man flere sprøde flæskesvær.

Egentlig skulle kødet have været stegt over åben ild.

Men pga. tørken kunne det ikke lade sig gøre, så derfor har flæskestegen ligget på grillen i små tre timer i Gourmensch-boden ved stranden på Smukfest. Umiddelbart gør det ikke noget - grillsmagen er flot, duften af kødet lige så. Porchetta-burger hedder delikatessen, for stegen er rullet sammen om en god håndfuld krydderier. Den koster 75 kr, og for 10 kr. ekstra, kan man få ekstra flæskesvær oven i.

Kødet er pakket ind i en sprød bolle og forskellige grøntsager - rødløg, gulerødder og friske koriander blandt meget andet. En lækkerbisken af de helt sikre, som de smukke gæster ikke bør gå glip af.

Et delikat pusterum på en heftig festival


Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Erdogan vil have mordere stillet for retten i Istanbul

Den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan fremlagde ikke konkrete beviser for mordet på journalisten Jamal Khashoggi for tre uger siden, men kræver morderne stillet for retten i Tyrkiet. Mordet spiller ind i et magtspil om udviklingen i Mellemøsten.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her