Skanderborg

Hitpatruljen blev nummer to

Skanderborg: Hitpatruljen fra Skanderborg, der i 2014 vandt Handicap Melodi Grand Prix, deltog også i dette års udgave af konkurrencen, der fandt sted i Slagelse. Og det var tæt på, men Hitpatruljen måtte nøjes med en andenplads.

»Men det var en god oplevelse, og jeg hørte fra nogle, at vi kun havde været en enkelt stemme fra at vinde. Så det gik godt og var en fin aften, hvor der var 600-700 tilskuere,« siger Torben Hedegaard fra bandet.

Vinder blev Krudtuglerne med sangen ”Tag ja-hatten på”. Gruppen er fra Faxe, så det bliver der, at næste års Handicap Melodi Grand Prix holdes.

»Vi har tænkt os at lave en ny sang og forsøge at komme endnu engang,« siger Torben Hedegaard.

Ugebladet Skanderborg
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her