Seneste Skanderborg
JP Aarhus historie
04.06

Veteranbilerne mødes i Galten

På Wedelslund Gods i Galten er de klar til at tage imod de mange gæster og biler, som grundlovsdag mødes til havefest og træf.
21.05

E45: Nyt asfalt mellem Skanderborg og Aarhus

Sidste år udbyggede Vejdirektoratet den jyske rygrad på motorvejen mellem Skanderborg S og Aarhus S, så der nu er tre spor i hver retning. Strækningen fik ikke dengang asfalteret det øverste slidlag. Men det kommer nu.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Kommentar

Skår i glæden ved at have en have: Folk larmer mere og mere

Overskriften til denne kommentar er hentet fra Forlaget Olivias og Kirsten Skaarups smukke, lille bog fra 1997, ”Glæden ved at have en have”. Bogen er en kombination af enkle forslag til, hvad der kan dyrkes i haven af kål, bær, køkkenurter, kartofler, frugter og meget mere, kombineret med 72 vidunderlige historiske citater om havens kolossale betydning for vi menneskers mentale tilstand – før som nu.
Debatindlæg
Aarhus' historie
Aarhus sådan set
En hyldest til den lyse årstid: »Svenskerne gør meget mere ud af midsommeren, end vi gør herhjemme«
Fredag 21. juni rejser svenskerne majstangen, når en af årets hyggeligste aftener i vores naboland finder sted. Så flet blomsterkransen, pak picnickurven, og tag med til midsommer i det svenske sommerlandskab. 
Se flere
Bolig
Find inspiration sydpå, når hjemmet føles som en sauna
Det er en større udfordring at holde varmen ude om sommeren end kulden om vinteren, siger professor i indeklima og ventilation. 
Se flere
Forskans din smartphone mod fuskere på ferien
Lad dig ikke lokke af åbne netværk, og undlad også ukritisk at koble dig på lukkede netværk. Kriminelle kan kigge med, advarer e-trusselsanalytiker. 
Se flere