Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Seneste Silkeborg
11.08

Hemmelig begrundelse for mundbind i Silkeborg

På trods af højere smittetal i Aarhus end i Silkeborg, så er Silkeborg den eneste kommune i landet, hvor borgerne er blevet anbefalet at benytte mundbind i indkøbscentre, supermarkeder og større forretninger.
11.08

Rift om mundbind i Silkeborg

En rundringning tirsdag formiddag har vist, at der er stor efterspørgsel på mundbind i Silkeborg, efter at myndighederne har indført krav om mundbind på offentlig transport.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu

JP mener: Tiden rinder ud for palæstinenserne

Israels fredsaftale med De Forenede Arabiske Emirater bør få palæstinenserne til at indse, at det er sidste udkald.
Seneste nyt
Se flere
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Bæredygtighed som konkurrencebarometer

Sanne Østergaard Nielsen
Virksomheders succes afhænger mere og mere af evnen til at integrere bæredygtighed i forretningen. En omstilling, der kan være omfattende og indeholder en del lavthængende frugter – og helt sikkert ikke er til at komme uden om.
Aarhus' historie
Mere
Aarhus sådan set
Bolig
I udkanten af Ry er et fuldmuret funkishus. Det er skabt af to identiske firkanter
Britta og Claudi Lindstrøm Trabolts villa i Ry er bygget i år 2000 og har gennem årene ændret udseende og fået nye møbler flere gange. Det fuldmurede hus med vinduesrammer og døre af massiv mahogni har dog ikke ændret sig. 
Se flere
Aarhusianere har svært ved at forstå svar på coronatest
Ifølge stadsdirektør og chef for kriseledelse i Aarhus Kommune, Niels Højberg, har mange aarhusianere problemer med at forstå, om de er smittet med covid-19 eller ej. Derfor foreslår han visualiseringer og levende billeder, når testsvaret kommer. 
Se flere