Seneste Silkeborg
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Seneste nyt
Se flere
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Drenge bliver ladt i stikken

Morten Bang
Drenge, der er fyldt 12 år inden den 1. juli 2019 bliver ladt i stikken, og de får ikke den samme mulighed for vaccine som alle andre drenge og piger. Sådan lyder det fra byrådspolitiker i Favrskov Morten Bang (V).
Aarhus' historie

100 år med stadsarkitekten

Mens Aarhus Kommune overvejer, om byen fortsat skal have en stadsarkitekt, når Stephen Willacys åremålsansættelse udløber til sommer, runder vi om få dage 100-året for ansættelsen af den første, Frederik Draiby, der satte markante aftryk på Aarhus.
Aarhus sådan set
Bolig
De laver møbler, der er designet til at forvirre dig
»Man skal ikke helt vide, hvad det er, man ser på,« siger Lea Hein, den ene halvdel af designduoen Pettersen & Hein, som er kendt for værker, der stiller spørgsmålet: Er det et abstrakt møbel eller funktionel kunst? 
Se flere
Det døve spektakel og den blinde stakkel: 800.000 danskere lider af dårlig hørelse, og det kan have store sociale konsekvenser
Selv om omkring 800.000 har problemer med høretab, er funktionsnedsættelsen både fundet med skam og isolation, fortæller hørekonsulent Anne Mette Paarup Kristensen. Men sådan behøver det ikke at være, for man kan selv gøre noget ved det. 
Se flere