*

Politi og retsvæsen

Guldøl-tyv blev sigtet for at stjæle og true ekspedient

Patruljen skulle ikke lede længe efter den formodede gerningsmand, da han allerede befandt sig i politiets varetægt.

En kvindelig butiksekspedient i 7-Eleven på Vesterbro Torv i Aarhus havde onsdag en ubehagelig episode med en gæst, der huggede en halv liter guldøl fra køledisken.

Gæsten var en 42-årig mand, som ekspedienten kendte fra tidligere episoder. Da hun forsøgte at stille sig i vejen, inden manden nåede ind i butikken, blev hun puffet væk.

Ifølge politiet råbte manden til ekspedienten, at han ville komme tilbage og slå hende ihjel, da han forlod butikken.

Da politiet hørte signalementet af manden og hans fremgangsmåde, mindede det om en lignende episode, der havde fundet sted tirsdag i 7-Eleven på Banegårdspladsen, hvor en mand ligeledes havde stjålet en øl. Manden var blevet anholdt, sigtet, afhørt og løsladt.

Derfor gik politiet gik i gang med atter at finde frem til manden. Det skulle dog ikke lede længe, for det viste sig, at han allerede sad i detentionen igen.

Han var blevet anholdt af en anden patrulje onsdag kl. 13.04 for et nyt butikstyveri i Kvickly i Aabyhøj.

Patruljen kunne derfor opsøge manden i detentionen og fortælle ham, at han var blevet sigtet for endnu et tyveri og for at true ekspedienten på livet.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lad os lige smutte til London eller Paris

Jonathan Ries, bestyrelsesmedlem Vedvarende Energi Klosterport 4F, Aarhus C
Vores forbrug har taget overhånd, når danskere flyver til udlandet på en smuttur for at holde julefrokost. Hvad med miljøet?

Debat: Hvorfor blev Camilla Fabricius ikke rådmand?

Randi Bruhn Mannion, Hvidmosevej 8, Ebeltoft
Endelig kom der et svar fra formanden fra Socialdemokratiet i Aarhus på spørgsmålet om, hvorfor Camilla Fabricius ikke blev rådmand i Aarhus.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her