Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Politi og retsvæsen

Blotter på spil i Aarhus: Tre kvinder krænket inden for halvanden time

Manden er kørende på en mørk herrecykel.

Tre kvinder blev søndag morgen krænket af en blotter uafhængigt af hinanden i Aarhus. Østjyllands Politi formoder, at der er tale om den samme gerningsmand.

En 30-årig kvinde passerede klokken 08.20 en mand på cykel ved Kongevejen i Aarhus i forbindelse med en løbetur. Manden stoppede op og ventede derefter på kvinden længere nede ad vejen.

Her kunne kvinden se, at manden havde taget sine bukser ned og dermed blottede sine kønsdele for hende, mens han lavede stønnelyde.

Manden beskrives som:

  • Østeuropæisk af udseende
  • 40-45 år
  • 170 cm høj
  • Spinkel af kropsbygning
  • Kronraget
  • Cyklede på sort herrecykel af ældre dato

Omkring en halv time senere var den samme blotter formentlig på spil igen - denne gang ved Marselis Boulevard.

Her så en 32-årig kvinde en mand komme cyklende forbi med sin penis ude af bukserne. Han beskrives af den 32-årige som ca. 40 år gammel og spinkel.

Klokken 09.40 modtog Østjyllands Politi endnu en anmeldelse. En 26-årig kvinde havde observeret en mand siddende på en bænk på Vester Ringgade med åbne bukser og blottet lem.

Også her blev manden beskrevet som en mand på mellem 40 og 50 år og spinkel af bygning. Manden forlod ifølge kvinden stedet på en mørk herrecykel.

Efter de tre anmeldelser blev et signalement af manden sendt rundt til patruljerne, der kørte i området. Det lykkedes dog ikke at finde manden.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her