Politi og retsvæsen

Politiet har anholdt 23-årig efterlyst mand

Den unge mand er bl.a. blevet sigtet for forsøg på manddrab efter et knivstikkeri tirsdag aften.

Den 23-årige mand, som Østjyllands Politi har efterlyst i forbindelse med et knivstikkeri tidligere på ugen, er blevet anholdt.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Den 23-årige blev anholdt af Sydøstjyllands Politi i nærheden af Vejle. Han er nu blevet sigtet for forsøg på manddrab og for trusler samt forsøg på brugstyveri.

Mand efterlyses efter knivstikkeri i Aarhus: Betragtes som farlig

Ifølge politiet svingede manden tirsdag aften en kniv mod en tilfældig mand på Randersvej i Aarhus. Den pågældende mand blev ramt i armen af kniven.

Sigtelsen om trusler og forsøg på brugstyveri skyldes, at den 23-årige angiveligt har forsøgt at true sig adgang til flere personers biler samt har truet tre drenge med at stikke dem med kniv.

»Østjyllands Politi takker for borgernes hjælp i forbindelse med efterlysningen,« lyder det i pressemeddelelsen.

Den 23-årige vil formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør fredag. Det forventes, at anklageren vil anmode om lukkede døre ved fremstillingen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: DF tænker ikke på Danmark, men kun på sig selv

Jo, der var noget at komme efter ved forhandlingsbordet. Men DF havde andre planer, og de er ikke til gavn for Danmark.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her