*

Politi og retsvæsen

Mand efterlyses efter knivstikkeri i Aarhus: Betragtes som farlig

Politiet vil gerne høre fra folk, der ser manden, eller som ved, hvor han opholder sig.

Østjyllands Politi efterlyser en onsdag 23-årig mand, som er mistænkt i forbindelse med et knivstikkeri på Randersvej i Aarhus tirsdag aften.

Ved episoden blev en 36-årig mand stukket i skulderen, og tre drenge på 14 år blev truet med kniv, skriver politiet i en pressemeddelelse, hvor det bringer et billede af den formodede gerningsmand.

Politiet oplyser, at de tre drenge var på vej hjem fra fodbold omkring kl. 23.21 tirsdag, da de blev stoppet af en mand ved Veri Center på Frijsenborgvej. Manden bad dem angiveligt om at hjælpe ham med at finde sin bil. Da drengene sagde, at de skulle hjem, truede manden dem med en kniv og sagde, han ville stikke dem, hvis de ikke hjalp ham og fulgte med ham.

Derefter forsøgte manden at stoppe tilfældige bilister for at få adgang til deres biler uden held. Han henvendte sig derefter til tre personer på p-pladsen ved Shell og Q8 tæt på McDonald's på Randersvej. De var netop stået ud af en bil, og manden forlangte, at de udleverede nøglerne.

Det ville de ikke, og det fik ifølge politiet manden til at fremsætte dødstrusler og stikke ud efter den ene, en 36-årig mand, som blev ramt i armen. Derefter stak manden af.

»Hvis man ser ham, eller ved hvor han er, bedes man med det samme ringe til Østjyllands Politi på tlf. 114. Politiet betragter ham som farlig og muligvis bevæbnet,« skriver Østjyllands Politi.

Politiet vil også gerne høre fra borgere, der har set eller oplevet episoder med den eftersøgte på Randersvej i tirsdag aften.

»Vi ser med stor alvor på episoderne i går aftes og er nu i gang med at stykke forløbet sammen og har sat flere efterforskningsskridt i gang. Vi hører meget gerne fra borgere, der kan hjælpe os med at få flere detaljer på plads i forbindelse med hændelserne i går, eller borgere der har set den efterlyste,« siger vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard i pressemeddelelsen.

Politiet beskriver den efterlyste mand således:

  • Dansk af udseende
  • 23 år
  • 182 cm høj, alm. af bygning
  • Skaldet i siderne, kort mørktblond hår på toppen
  • Lidt skæg på hagen og blå øjne
  • Iført mørkt mørkeblå jeans, grå striktrøje med teksten "GAP" på maven og sorte Nike-sko
  • Har en tatovering på venstre side af halsen med tallene: 140994
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Er rent drikkevand virkelig ubetydeligt?

Jørgen Christensen, Tisetvej 24, Solbjerg
I VVM-redegørelsen for en ny jernbanestrækning mellem Hovedgård og Hasselager står der under punktet ”Risiko for forurening af drikkevand”, at den er »ubetydelig« for alle tre linjeføringer i og omkring Solbjerg – selv om jernbanen føres hen over vores drikkevandsressourcer.

Debat: Sober vejomlægning ved Stavtrup

Gert E. Aarslev, formand for Stavtrup Lokalråd

Debat: Kulturhovedstad – succes eller fiasko?

Per Hovgaard, Niels Bohr Vej 28, 8260 Viby J
Ikke siden starten af dette kulturhovedstadsvanvid i 1985 har der været en eneste værtsby, der har kunnet melde om succes.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her