Politi og retsvæsen

Mor og 16-årig datter sigtet for butikstyveri

Pigens mor kørte fra stedet uden datteren, da de blev opdaget.

En mor og hendes teenagerdatter blev tirsdag sigtet for tyveri, efter at have været på rov i Spar ved Grøfthøjparken i Viby.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

En kunde så de to personer gå ind og ud af butikken flere gange og fattede mistanke til dem, men da købmanden ville se nærmere på sagen, tog moderen en pose med stjålne varer ud af bilen og skyndte sig at køre væk, skriver politiet.

Hun "glemte" dog sin 16-årige datter, der forsøgte at komme ud af butikken med en taske, der ligeledes var fuld af tyvekoster.

Medarbejderne fik fat i pigen, og da politiet nåede frem, erkendte hun, at hun og hendes 35-årig mor havde stjålet fra butikken.

De også havde også været en tur i Netto i Beder for at stjæle. Pigen blev sigtet for tyveri og kørte hende hjem til sin mor, der fik samme sigtelse.

Mor og datter forsøgte at stjæle for ca. 1.000 kr. i Spar og havde stjålet for ca. 600-700 kr. i Netto forinden, fortæller pressevagt hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

»Afhøringen foregik i ro og mag, og pigen erkendte forholdet med det samme og fortalte, hvor hun boede. Forklaringen fra moderen var, at de ikke har penge og derfor bliver nødt til at stjæle. Hun erkendte også forholdet. Nu er de sigtet, og så må andre finde ud af, om der skal rejses tiltale,« fortæller han til Jyllands-Posten.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Skæbnetime for folkeskolen

Janus Boye, medlem af hovedbestyrelsen i landsforeningen Skole og Forældre, Aarhus | Henrik Vinther Olesen, folketingskandidat (R), Aarhus
Stadig flere vælger folkeskolen fra, og ændrer vi ikke kurs, er spørgsmålet: Vil du savne folkeskolen, når den ikke længere er her?

Debat: Skolereformen skal tage højde for børns alder

Renie Schriver Bahn, Ternevej 2, Risskov
Efter at have set en meget oplysende udsendelse på DR2 7/1, ”Kroppens hemmeligheder: At vokse”, hvori det bl.a. blev oplyst, at børn vokser ekstremt hurtigt fra 0-1 år, afløst af en meget hurtig vækst indtil ca. 8-9 år, tænker jeg på de små førskolebørn og 0., 1. og 2. klasse.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere
Gaming-bærbare: Når kun det vildeste er vildt nok
Hvor vildt bliver det, hvis du beder om den bedste gamingbærbare, du kan få? Ganske voldsomt, afslører denne test, hvor vi fokuserer på populære, kompromisløse monster-maskiner. 
Se flere
Frivilligheden blev fejret: Rap fra Gellerup, frivilligsuppe og over 100 frivillige organisationer
De frivillige blev fejret i Ridehuset Aarhus, da frivillighovedstaden søndag eftermiddag åbnede officielt. Over 5.000 gæster deltog i arrangementet i løbet af dagen ifølge tal fra europæisk frivillighovedstad. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her