*

Politi og retsvæsen

Ulovligt gaderæs: 27-årig mand kan ende i fængsel for at have kørt 107 km/t

50 bilister kørte om kap i Søften nord for Aarhus.

En gruppe unge mennesker var lørdag aften stimlet sammen i Søften nord for Aarhus for at køre ulovligt gaderæs, oplyser Østjyllands Politi.

Politikredsens færdselsafdeling blev sendt til stedet og kunne ved ankomsten konstatere, at 50 biler og deres ejere »brændte dæk af« og kørte om kap.

En skjult hastighedsmåling afslørede, at en 27-årig mand fra Trige kørte 107 km/t i sin BMW på en strækning, hvor det er tilladt at køre 50 km/t.

Eftersom forseelsen skete i forbindelse med ulovligt gaderæs kan den unge mand ifølge Østjyllands Politi formentlig se frem til at blive idømt fængselsstraf, 40 timers samfundstjeneste, en tillægsbøde på mindst 7.000 kr. samt en ubetinget frakendelse af sit kørekort i mindst seks måneder.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

Kommentar: Har Donald Trump gebis? Husk spørgsmålstegnet!

Et medie må aldrig blive en aktør. Så enkelt er det, om end det i tilfældet Trump kræver en særlig selvdisciplin. Man kan også bare kalde det professionalisme.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Kulturhovedstad – succes eller fiasko?

Per Hovgaard, Niels Bohr Vej 28, 8260 Viby J
Ikke siden starten af dette kulturhovedstadsvanvid i 1985 har der været en eneste værtsby, der har kunnet melde om succes.

Debat: Demensspecialisters uetiske etik

Karsten Brønnum, Storenorvej 17, 8340 Malling
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her