*

Politi og retsvæsen

Besked til 40-årig kvinde: Ryk direkte i fængsel

En 40-årig kvinde blev kørt direkte til afsoning, da hun blev fremstillet for Retten i Aarhus, sigtet for indbrud

Der var ikke meget at betænke sig på, mente Retten i Aarhus, der fredag havde en 40-årig på besøg.

Hun blev torsdag taget på fersk gerning efter et indbrud på Januarvej i Aarhus V, og konsekvensen var resolut: Hun fik er straksdom på tre måneders fængsel og blev sendt direkte til afsoning.

Det var en opmærksom borger, der torsdag eftermiddag så kvinden i flere omgange placere tasker, kufferter og en cykel på hjørnet af Haslegårdsvej og Januarvej.

Hun påstod, at det var noget, hun havde købt, men borgeren troede ikke på det og fik vinket en tilfældigt passerende patruljevogn ind til siden. Da politiet gennemgik indholdet i taskerne, fandt det bl.a. flere  personlige dokumenter, hvor det fremgik at de stammede fra en villa på Januarvej.

Da betjentene undersøgte villaen nærmere, opdagede de, at et vindue var brudt op, og at huset var gennemrodet. Kvinden blev anholdt og sigtet for indbrud, blev fundet skyldig i retten og sidder altså nu i fængsel.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen er forældet teknologi

Kim Kæraa, Holme Parkvej 261, Højbjerg
Aarhus burde indføre trolleybusser i stedet for letbanetog, der allerede er en gammeldags transportform.
Restauranter
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere
Nye familier: »Julen er et potentielt minefelt«
Med stigningen i antallet af skilsmisser er der også kommet en stigning i antallet af sammenbragte familier. De forskellige traditioner og høje forventninger kan føre til konflikter, men med de nye familiemedlemmer kommer også muligheden for at gentænke julen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her