*

Politi og retsvæsen

Fireårig forsvandt fra daginstitution: Mand sigtes for seksuelt overgreb

En 33-årig mand sigtes for overgreb, efter at en fireårig pige onsdag forsvandt fra en institution i Aarhus.

En fireårig pige blev onsdag taget væk fra sin daginstitution i Hasle. En 33-årig mand er nu anholdt og sigtet for frihedsberøvelse, blufærdighedskrænkelse og for voldtægt af et barn under tolv år.

Pigen forsvandt onsdag omkring kl. 12.50 fra daginstitutionen midt i et vagtskifte. Kort efter opdagede personalet, at pigen var væk og satte derfor en eftersøgning i gang. Efter en time dukkede pigen selv op igen i institutionen, men i mellemtiden skulle hun være blevet misbrugt.

Den 33-årige mand skulle angiveligt have løftet pigen op over et hegn, som omkranser daginstitutionens område, kørt hende væk og misbrugt hende.

I den forbindelse hører politiet gerne fra vidner, der har set en bordeauxrød Mitsubishi Carisma i området omkring Snogebæksvej, på telefon 114. Politiet mener, at bilen kan have været brugt til at transportere pigen fra institutionen.

Manden blev anholdt onsdag aften kl. 18.52 og er nu sigtet for at have frihedsberøvet pigen ved at fjerne hende fra institutionen, at have seksuelt misbrugt et barn under 12 år, voldtaget hende både ved fuldbyrdet voldtægt og ved forsøg på anden kønslig omgang med pigen.

Den sigtede nægtede sig skyldig i anklagerne og meddelte gennem sin forsvarsadvokat, at han ikke havde det godt psykisk på dagen for retsmødet og derfor ikke ønskede at udtale sig.

Den 33-årige mand er tidligere kendt for andre kriminelle forhold, som politiet ikke kan komme nærmere ind på, men ikke af seksuel karakter, oplyser Lennart Glerup, vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi.

Der er nedlagt navneforbud og sagen kører bag lukkede døre, hvorfor hverken anklager eller forsvarer kan komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Manden blev stillet for retten torsdag eftermiddag, hvorefter det blev besluttet, at han skal varetægtsfængsles i fire uger, imens efterforskningen fortsætter.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen er forældet teknologi

Kim Kæraa, Holme Parkvej 261, Højbjerg
Aarhus burde indføre trolleybusser i stedet for letbanetog, der allerede er en gammeldags transportform.
Restauranter
Annonce
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere
Nye familier: »Julen er et potentielt minefelt«
Med stigningen i antallet af skilsmisser er der også kommet en stigning i antallet af sammenbragte familier. De forskellige traditioner og høje forventninger kan føre til konflikter, men med de nye familiemedlemmer kommer også muligheden for at gentænke julen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her