*

Politi og retsvæsen

Tre blev anholdt til AGF-Viborg

Romerlys, joints og råb af politifolk fik i alt tre mænd anholdt til søndagens kamp.

Det var bl.a. besiddelse af romerlys, der fik en 22-årig mand anholdt efter søndagens kamp. Arkivfoto: Sebastian Buur Gunvald

Søndagens superligakamp mellem AGF og Viborg forløb ikke helt uden ballade. I alt tre mænd blev anholdt for bl.a. henholdsvis besiddelse af stoffer og kanonslag, trusler og ubehagelige tilråb til andre.

En gruppe blev taget i at smide med kanonslag før kampen, og heriblandt var en 22-årig mand, der blev anholdt med romerlys, kanonslag og en joint. Derfor blev manden både sigtet efter fyrværkeriloven og for besiddelse af stoffer.

Efter kampen nægtede en 31-årig mand at forlade området og truede sikkerhedschefen. En 22-årig mand var også i det tvære hjørne, da han ifølge Østjyllands Politi udviste aggressiv adfærd og råbte efter politifolk.  De to blev begge anholdt.

U14-kamp endte i trusler og politiudrykning

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Aarhus lige nu

Det skal handle om at hjælpe andre

52-årige Charlotte Hold havde en succesfuld karriere inden for logistik og administration. Men en dag skiftede hun kurs. Hun ville lave noget, der gav mening. I dag arbejder hun for folk, der er ramt af den sjældne hjernesygdom Huntingtons Sygdom.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Nu kan arkitekter også helbrede psykisk syge

Lis Fihl, pensioneret cand.mag. Kastorvej 1, Højbjerg
Er det ikke fantastisk, at danske arkitekter nu er blevet så dygtige, at de ved, hvordan man skal hjælpe med at helbrede psykisk syge?
Restauranter
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her