*

Politi og retsvæsen

Ny ballade på Klostertorvet

To personer blev anholdt onsdag eftermiddag, da de nægtede at følge politiets anvisninger.

Arkivfoto

Et par højrøstede og aggressive personer blev onsdag eftermiddag anholdt på Klostertorvet i Aarhus, da de nægtede af efterkomme politiets anvisninger.

Politiet var kaldt til Klostertorvet, fordi en lille gruppe af personer generede folk på torvet og virkede truende. Da patruljen ankom, bad betjentene de tilstedeværende om at gå til den nærliggende varmestue i stedet.

Det nægtede en 25-årige kvinde og en 38-årig mand dog. Den 38-årige mand var tydeligt påvirket af alkohol, og da han nægtede at forlade stedet, blev han til sin store utilfredshed anholdt mens han råbte ukvemsord og forsøgte at vriste sig fri.

Den 25-årige kvinde ville heller ikke forlade stedet, så hun blev også anholdt og taget med på stationen.

Her blev begge uromagere sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 38-årige mand blev også sigtet for at have råbt ukvemsord efter betjentene og for at modsatte sig anholdelsen.

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

JP Aarhus
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lad os lige smutte til London eller Paris

Jonathan Ries, bestyrelsesmedlem Vedvarende Energi Klosterport 4F, Aarhus C
Vores forbrug har taget overhånd, når danskere flyver til udlandet på en smuttur for at holde julefrokost. Hvad med miljøet?

Debat: Hvorfor blev Camilla Fabricius ikke rådmand?

Randi Bruhn Mannion, Hvidmosevej 8, Ebeltoft
Endelig kom der et svar fra formanden fra Socialdemokratiet i Aarhus på spørgsmålet om, hvorfor Camilla Fabricius ikke blev rådmand i Aarhus.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her