*

Politi og retsvæsen

Narkohunden Pablo er fundet igen

To mænd er blevet anholdt.

Først blev den væk.

Så blev den fundet.

Så blev den endnu engang væk.

Og nu er den altså fundet igen, lyder det i en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Der er tale om narkohunden Pablo, der i torsdags blev stjålet fra sin hundegård i det nordlige Aarhus.

Søndag aften fik politiet et tip om, at hunden skulle befinde sig på en adresse i Sabro, hvorefter en patrulje tog ud og ransagede på adressen, hvor der befandt sig to mænd fra Sønderborg på 17 og 21 år. I forbindelse med ransagningen fandt politiet hunden Pablo bag en låst dør, og de to mænd blev anholdt og sigtet for tyveri af hunden, oplyser Østjyllands Politi.

Politiet oplyser, at Pablo er fundet i »god behold« og udleveret til sin ejer, Michael Johansen. Men fra TV 2 lyder det dog, at hunden er blevet farvet sort over det meste, ligesom Pablo har to sår på halsen, hvor de har gravet hans chips ud.

Pablo, som er en belgisk hyrdehund af racen malinois, er fire år og arbejder til daglig sammen med sin ejer hos Air Force Training Centres Hundetræningscenter i Karup. Efter det første gang kom frem, at han tirsdag var forsvundet fra sit hjem, hjalp flere tusinde danskere med at efterlyse ham på de sociale medier.

Østjyllands Politi oplyser i pressemeddelelsen, at man fortsat efterforsker på sagen, hvorfor det kan ikke udelukkes, at der vil komme flere sigtelser.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hvorfor blev Camilla Fabricius ikke rådmand?

Randi Bruhn Mannion, Hvidmosevej 8, Ebeltoft
Endelig kom der et svar fra formanden fra Socialdemokratiet i Aarhus på spørgsmålet om, hvorfor Camilla Fabricius ikke blev rådmand i Aarhus.

Debat: Lad os lige smutte til London eller Paris

Jonathan Ries, bestyrelsesmedlem Vedvarende Energi Klosterport 4F, Aarhus C
Vores forbrug har taget overhånd, når danskere flyver til udlandet på en smuttur for at holde julefrokost. Hvad med miljøet?
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her