*

Politi og retsvæsen

Ukendte gerningsmænd lægger søm på vejene i det nordlige Aarhus

Flere beboere i Risskov har over de sidste par måneder oplevet at mange hundrede søm bliver lagt ud på vejene af ukendte personer.

En gruppe beboere i Risskov og omegn har over en længere periode fundet søm på vejene i deres område. Privatfoto

»Hold nu kæft, hvor er det frækt! Vi har samlet mindst 100 søm over de sidste par uger, som har ligget i vejkanten og på opkørselsramper,« skriver en Facebook-bruger til et opslag i gruppen Risskov Lokal Gruppe.

Over de seneste par måneder har flere bilister og beboere på veje i Risskov, oplevet at hundredvis af søm er blevet placeret rundt omkring i indkørsler og på veje.

I alt 13 forskellige personer fortæller i opslaget, at de har fundet søm rundt omkring i deres lokalområde. På listen er bl.a. Blåmunkevej, Jasminvej, Østre Strandalle og flere andre veje i området.

Glasskår gemt i sandkassen

Flere af beboerne har også fået punkteret deres dæk, og da en af beboerne steg ud af sin bil for at fjerne sømmene, endte han med at få et op i skoen.

»Det trængte utroligt nemt op i sålen. Hvis jeg havde fortsat med at køre ned ad vejen, så var alle fire dæk på min bil punkteret,« siger Jacob Munkholm Jensen, der bor i Risskov.

I nogle af tilfældene er sømmene blevet lagt sirligt ud på vejene, og andre steder er sømmene blevet kastet tilfældigt rundt omkring. Ifølge Jacob Munkholm Jensen er det ikke kun drengestreger, at der bliver placeret så mange søm rundt omkring i bydelen.

»Jeg synes ikke, det er en drengestreg. Det her går langt over stregen, når det går hen og ligner decideret hærværk,« siger Jacob Munkholm Jensen.

Hændelserne er af flere af beboerne blevet anmeldt til politiet. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Østjyllands Politi.

Her er der ifølge Facebook-gruppen foreløbig fundet søm på vejene i Risskov:

Groft hærværk mod udsigts-træer

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen er forældet teknologi

Kim Kæraa, Holme Parkvej 261, Højbjerg
Aarhus burde indføre trolleybusser i stedet for letbanetog, der allerede er en gammeldags transportform.
Restauranter
Annonce
Redaktionen anbefaler

Besøgstallet daler på Moesgaard Museum

Hvor ligger Moesgaards naturlige leje? Interview med direktør Mads Kähler Holst om genopretning efter økonomisk nedtur i 2016 og et kulturbyår, som ikke har gavnet økonomien.
Annonce
Biler
Så er den her: Den koreanske GTI, som vil ind fra kulden
Hyundai er klar med sin første GTI. Det første møde med Hyundai i30 N viser, at Hyundai mener det seriøst, når de vil ind på markedet for sjove biler og blandt andet tage kampen op med Volkswagen Golf GTI. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her