Politi og retsvæsen

Ung mand fik tæv på restaurant

Han fik både spark og knæ i ansigtet natten til fredag.

Åboulevarden i Aarhus er ofte vidne til overfald, og endnu et kunne skrives på listen natten mellem torsdag og fredag. Arkivfoto: JP

En 18-årig mand måtte torsdag nat slutte en tur byen med flere blå mærker i ansigtet.

Han fik nemlig både spark og knæ tildelt på en restaurant på Åboulevarden i Aarhus mellem klokken 3 og 4.

"Men han var rask nok til at komme ned og anmelde det klokken 14 i går, så helt slemt står det nok ikke til med ham," fortæller vagtchefen ved Østjyllands Politi.

Der er intet signalement af gerningmanden, som derfor er ukendt for politiet.

Om han var det for den 18-årige mand er dog ikke lige så klart, da der ifølge vagtchefen var gået en uoverensstemmelse forud for overfaldet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Flyt banegården

Hans Jakobsen, Araliavej 15, Harlev
God idé, flyt banegården ud til firkløveret, og lad den fremtidige letbane løbe ud til Brabrand og videre til Harlev.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her