Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Påvirkede bilister kørte med kniv

Sent torsdag aften standsede en patrulje en bil på Vesterbrogade i Aarhus for at lave en kontrol af føreren.

Der lugtede kraftigt af hash i kabinen og den 22-årige fører af bilen oplyste, at han netop havde røget en joint, og han blev derfor sigtet for narkokørsel. Han blev desuden fundet i besiddelse af en kniv, og blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven. Da han heller ikke havde sele på, fik han også en sigtelse for manglende brug af sele, oplyser politiet.

Senere på natten, kl. 05.10, standsede en patrulje en bil på Fuglevænget i Grenaa for at lave en rutinekontrol. Den 23-årige fører virkede påvirket og blev derfor sigtet for narkokørsel. Under visitationen blev han fundet i besiddelse af en kniv og noget hash. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven og for at være i besiddelse af hash. Senere fandt politiet ud af, at de nummerplader, der sad på bilen, ikke hørte til på den bil, men var stjålet.

Den 23-årige mand blev derfor også sigtet for at have stjålet nummerplader, for at køre i en uindregistreret bil og for at køre uden forsikring.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Aftaler bør være aftaler på Aarhus Ø

Poul Stenbøg
Det er uacceptabelt, at kommunens Ø-administration mener, at bygherre og kommunen i fællesskab kan få et selvskabt indtægtstab godtgjort ved at bryde indgåede aftaler og uden videre tillade, at samtlige sidebygninger bliver på 14 etager og ikke syv som klausuleret i aftalerne med de eksisterende Lighthouse-bygninger.

Debat: Vil Gert Bjerregaard ødelægge Aarhus Havn?

Flemming Jessen
Kan Venstre da virkelig ikke forstå, at byens, erhvervslivets og havnens vækst hænger ubrydeligt sammen?
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere
Den 13-årige Emil Bengtsson krammede sin gode ven i stilhed, da de fik at vide, at deres fælles hjem skal lukke
Emil Lundgård Bengtsson kan finde på at true og sparke pædagogerne på døgninstitutionen Dalgaarden. De kan til gengæld finde på at holde ham fast og fjerne ham med magt. Alligevel håber han, at de flytter med, når han snart skal forlade sit hjem igennem mere end to år. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her