Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Maskeret mand gemt i busk greb fat i 10-årig pige

En fangeleg i et frikvarter udviklede sig dramatisk i Lystrup.

Østjyllands Politi modtog onsdag kl. 12.18 en anmeldelse fra Lystrup Skole uden for Aarhus om, at en ukendt mand havde hevet fat i en 10-årig pige, der legede fangeleg på legepladsen i et frikvarter.

I forbindelse med legen løb pigen ind i et buskads for at gemme sig, da manden pludselig sprang ud og tog fat i armen på hende og råbte »nu har jeg dig. Pigen fik revet sig fri og løb væk, hvorefter manden løb væk derfra i retning mod Super Brugsen.

Der blev hurtigt sendt flere patruljer til stedet – heriblandt en hundepatrulje, der afsøgte området.

Politiet har i løbet af onsdagen, og igen torsdag morgen og formiddag, været til stede i Lystrup for at indsamle videoovervågning og for at forhøre sig i lokalområdet. Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set manden i området ved Lystrup Skole og Super Brugsen onsdag ved middagstid.

Manden beskrives som:

  • 25-50 år
  • 170-180 cm høj
  • Spinkel af kropsbygning
  • Gik med usikker gang
  • Talte dansk
  • Var iført en elefanthue og en sort kasket med et hvidt bånd med kinesiske tegn
  • Bar en sort, langærmet bluse, sorte jeans med sorte knapper langs buksebenet og sorte sko med hvidt Nike-logo.

Østjyllands Politi oplyser, at man fortsat er i gang med at efterforske sagen, og opfordrer borgere, der har oplysninger om den, til at henvende sig på telefon 114.

Politiet vil særligt gerne i kontakt med en mand, der luftede sin schæferhund i området på tidspunktet for hændelsen, da han kan være et vigtigt vidne.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu

Nu kommer der streger på Knudepunktet

Arbejdet med at realisere millionbyggeriet Knudepunktet i Knebel er på vej ind i en afgørende fase. Nu begynder der at komme konkrete planer og skitser i spil, efter at første runde med interesserede arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører er gennemført.
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Spil ikke hasard med mit barnebarns liv

Hanne Holst Rasmussen
Åbent brev til sygehusledelsen på Aarhus Universitetshospital, Skejby.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her