Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Søn lånte bil, påkørte en kvinde og kom ikke hjem

Mandag eftermiddag skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Åbyhøj.

En 47-årig kvindelig bilist kom kørende ad Silkeborgvej, da hun blev påkørt bagfra af en lille, sort bil. Føreren af den sorte bil ville ikke give sine forsikringsoplysninger og kørte fra stedet.

Kvinden havde noteret bilens nummerplade og kunne give et signalement af føreren, og hun anmeldte senere forholdet til politiet.

En patrulje tog kontakt til ejeren af bilen, der kunne oplyse, at hans søn havde lånt bilen, men ikke var kommet hjem endnu.

Mandag aften kontaktede Østjyllands Politi så den 20-årige fører af bilen telefonisk og oplyste ham om, at han er sigtet for ikke at udvise agtpågivenhed og for ikke at opfylde sine forpligtelser ved et færdselsuheld.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Spil ikke hasard med mit barnebarns liv

Hanne Holst Rasmussen
Åbent brev til sygehusledelsen på Aarhus Universitetshospital, Skejby.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her