Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

71-årig kvinde udsat for tricktyveri ved hæveautomat

En 71-årig kvinde skulle mandag ved 13-tiden hæve penge i en hæveautomat på Skanderborgvej i Viby.

Da hun havde hævet pengene, stod der en mand bagved hende, der mindede hende om, at hun skulle huske at tage sit dankort med fra automaten. Derefter blev der tabt nogle mønter på jorden og manden var hurtig til at hjælpe med at samle mønterne op, hvilket den 71-årige kvinde efterfølgende har fået mistanke om blot var en afledningsmanøvre.

For da hun kom hjem fandt hun ud af, at hendes dankort var væk, og at der var blevet hævet nogle tusinde kroner på kortet, inden hun fik det spærret.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man altid er ekstra opmærksom, når man har sit dankort fremme og særligt, hvis man bliver kontaktet af ukendte personer, umiddelbart efter man har hævet penge eller betalt med sit dankort i en butik.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Sæt strukturændringer i Børn og Unge på standby

Lone Norlander
Enhedslisten opfordrer til, at rådmanden, og de øvrige politikere bag budgetforliget, igen vil lytte til den store usikkerhed og utryghed, som deres beslutning om nedskæringer og ny struktur i Børn og Unge har medført.

Debat: Regeringens spareiver rammer gymnasiale suppleringskurser

Annette Nordstrøm Hansen
Enhver skelen til faglige og pædagogiske hensyn bliver tilsidesat til fordel for jagten på selv de mindste besparelser.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her