Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

41-årig anholdt for to virksomhedsindbrud

To østjyske virksomheders videoovervågning førte onsdag til anholdelsen af en 41-årig mand, der sigtes for indbrud begge steder. Han fremstilles torsdag kl. 9 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus.

Første indbrud blev begået om morgenen den 3. juni hos en virksomhed på Inge Lehmanns Gade i Aarhus, hvor gerningsmanden brød ind og stjal køkkenmaskiner for omkring 20.000 kr.

Den 11. august blev der begået indbrud hos en virksomhed på Møgelhøj i Lystrup. Her blev der stjålet parfume for omkring 10.000 kr.

Begge virksomheder har videoovervågning på stedet, og da politiet fik set videoerne igennem, genkendte flere betjente den 41-årige mand, der i forvejen er kendt for tyverier og indbrud.

Efter at have været i telefonkontakt med den 41-årige, mødte han i går frivilligt op på politistationen, hvor han blev anholdt og sigtet for indbruddene, oplyser Østjyllands Politi.

Da han har flere domme for berigelse bag sig, og han i øjeblikket har en anden verserende sag, der skal for retten, anmoder anklagemyndigheden om, at den 41-årige varetægtsfængsles for at undgå, at han begår yderligere kriminalitet.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her