Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Mand med flere små børn fængslet for drab på ekskone

En 30-årig kvinde blev erklæret død umiddelbart efter politiets ankomst til hendes lejlighed i Aarhus V.

En dommer i Aarhus har mandag valgt at varetægtsfængsle en 35-årig mand i foreløbigt fire uger, oplyser Østjyllands Politi.

Manden er sigtet for med kniv at havde stukket sin 30-årige ekskone til døde i hendes lejlighed i Aarhus.

Manden nægter sig skyldig, men alligevel valgte han ikke at kære kendelsen om fængsling til landsretten.

Det var søndag kort før klokken 18, at Østjyllands Politi modtog en anmeldelse om et muligt knivstikkeri i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i det vestlige Aarhus.

Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor de fandt den 30-årige kvinde. Hun blev kort efter erklæret død. De pårørende er underrettet.

Politiet anholdt efterfølgende den 35-årige eksmand, der formodes at stå bag knivdrabet.

I mandagens grundlovsforhør valgte dommeren at lukke dørene for offentligheden. Typisk sker det af hensyn til den fortsatte efterforskning.

Samtidig blev der nedlagt et navneforbud. Ifølge Århus Stiftstidende skete det med henvisning til, at den anholdte har flere små børn. Hvis hans navn nævnes, vil de kunne blive udsat for en krænkelse.

Ekstra Bladet skriver desuden, at den 35-årige i retsmødet fremstod lettere diffus, og at han ved sin side havde en tolk.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her