Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

52-årig laksetyv svinede politiet til

En 52-årig mand var særdeles aggressiv, da han søndag sidst på eftermiddag blev tilbageholdt efter et tyveri i Føtex i Guldsmedgade i Aarhus C.

En vagt havde set manden tage øl, chips og en pakke røget laks i butikken, hvorefter han gik ud uden at betale.

Uden for butikken holdt vagten den meget hidsige mand tilbage, indtil politiet kom frem. Tilstedeværelsen af ordensmagten fik dog ikke den 52-årige til at slappe af.

Under hele turen ind til politistationen svinede han gentagne gange betjentene til, hvilket fik dem til at sigte ham for at fornærme politiet. Derudover blev han sigtet for butikstyveri, oplyser Østjyllands Politi.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Hun har et job, der ikke findes i Danmark

I Glasgow har 50-årige Pernille Sørensen fundet sit drømmejob som farmaceut. Her arbejder hun på lige fod med lægerne, når det gælder ordination af medicin. Denne mulighed eksisterer ikke i Danmark, som ifølge Pernille Sørensen er håbløst bagefter Storbritannien på det felt.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Store køretøjer bevæger sig også sidelæns

Georg Facius
En afgørende faktor overses ved ulykker med store, svingende køretøjer. Det burde undersøges nærmere.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
De har aldrig været i Japan: Men deres japanske have et sted i Nordjylland er et perfekt æstetisk chok
Parret fra Øland ved Brovst har altid været havemennesker, men en traditionel staudehaves vildskab var for kaotisk. I 2001 så de for første gang en japansk have, og inden længe var de i gang med at forvandle deres egen. 
Se flere
Test: Suveræn letvægtslaptop med skærm til kanten
Huawei har skabt en let og lækker bærbar med ydelse til det tunge arbejde, skærm der fylder hele rammen samt et imponerende lydsystem med Dolby Atmos 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her