Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

26-årig gav betjent en mavepuster under anholdelse

Manden blev sigtet for i alt tre forhold.

En 26-årig mand er blevet sigtet for en række forhold, herunder for vold mod en politibetjent.

Således rykkede en patrulje fra Østjyllands Politi søndag middag ud til Klostertorvet i det centrale Aarhus, da der var meldinger om uro på stedet.

Her blev den 26-årige bedt om at opgive sit navn, hvilket han imidlertid nægtede. Han forsøgte herefter at stikke af fra stedet.

»Betjentene holdt fast i ham, men i et kort øjeblik lykkedes det manden at få en arm fri, som han slog ind i maven på en af betjentene,« lyder det i døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Den 26-årige blev derfor sigtet for vold, for at modsætte sig anholdelse samt for at nægte at give sit navn til politiet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her