Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

21-årig anholdt efter kokainfund i bil

Østjyllands Politis specialpatrulje var torsdag kl. 19.00 på besøg på en adresse på Silkeborgvej i Åbyhøj, hvor de havde mistanke om, at der blev solgt stoffer.

På stedet traf de en del mænd, som alle blev visiteret. En 28-årig mand havde en mindre mængde hash på sig, som han blev sigtet for besidde.

En 21-årig mand, der ikke havde nogen stoffer på sig, satte sig efterfølgende ud i sin bil for at køre fra stedet. Specialpatruljen besluttede sig dog for at undersøge bilen nærmere, inden han kørte væk.

I et hulrum i den ene dør fandt betjentene en del poser kokain, og i midterkonsollen lå en peberspray. Den 21-årige blev derfor anholdt og sigtet for at ville sælge kokain og for ulovlig våbenbesiddelse.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her