Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Vilde påkørsler på tankstation i Brabrand

To mænd amok på Circle K-station.

Et vidne anmeldte onsdag kl. 13.58, at en mandlig bilist havde kørt vildt og påkørt både standere og andre personbiler på Circle K i Brabrand.

Da en patrulje ankom, viste det sig, at to mænd på henholdsvis 50 og 28 år tilsyneladende havde været oppe at toppes over noget, hvorefter den 50-årige havde sat sig ind i sin bil og var kørt vildt rundt på stationen.

De to kendte hinanden, og begge blev sigtet for vold. Den 50-årige blev desuden sigtet for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed, da han kørte vildt og var tæt på at ramme den 28-årige.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Dette er den virkelige bankskandale

Mangelfuld kontrol i kombination med potentielt kriminelle medarbejdere er en invitation til at efterprøve ”Murphys Love”, og Danske Bank har i denne sag krydset stort set alle.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.

Debat: V: Drop ny etape af letbanen

Bünyamin Simsek (V)
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Punjab skiller sig ud i Indien: Her kan man godt lide alkohol og kød i maden
Nye visumregler har gjort Indien mere tilgængeligt, og 1. oktober har Air India etårs jubilæum på deres direkte flyvning mellem København og Delhi. Herfra kan man rejse til Punjab ved den pakistanske grænse. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her