Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Tyv spurgte efter "Christian Christensen" og tog pung

En 85-årig mand blev søndag kl. 10.45 udsat for tyveri, da en fremmed mand så sit snit til at liste sig ind i hans hjem på Anker Jensens Vej i Åbyhøj.

Den ældre beboer var ved at lufte ud og havde derfor døren åben.

Pludseligt stod den fremmede mand i hans lejlighed og spurgte, om han kendte en "Christian Christensen". Inden den 85-årige nåede at svarede, snuppede den ubudne gæst en pung med kontanter og kreditkort, der lå på bordet og stak af fra stedet.

Tyven beskrives som:

Mellemøstlig af udseende, hvid hud

Ca. 35-40 år

Ca. 170-175 cm høj

Kort, sort hår

Talte dansk med accent

Iført lang frakke

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Aarhus Ø skal ende med et rundt 0

Den samlede økonomi for Aarhus Ø skal ende i balance, og derfor vil en justering af Lighthouse-projektet kræve andre indtægter. Det fortæller kommunens budgetchef, der her giver en status på økonomien på Aarhus Ø.

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her