Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Betjent på familietur anholdt indbrudstyv

Det, der skulle have været en almindelig hyggetur i Aarhus med familien, endte torsdag med at blive en speciel arbejdsdag for en betjent fra Midt- og Vestjylland.

Den kvindelige betjents politiinstinkt slog nemlig til, da hun om formiddagen opdagede en mand gå op og ned ad Grønnegade med en rød bushammer i hånden. Hun holdt skarpt øje med manden, der flere gange rykkede i opgangsdøre på vejen.

Da manden gik ind i en gård, fulgte hun efter, uden han opdagede det. Her så hun, hvordan han gik ind i et værksted og kom tilbage med en værktøjskasse og noget værktøj i hænderne. Hun fortalte derfor manden, at hun var fra politiet og bad ham sætte tingene og blive på stedet.

Det nægtede han, og betjenten måtte derfor anholde manden og ringe efter kollegerne fra Østjyllands Politi, mens hun holdt ham fast.

Da de kom frem, var manden stadig særdeles usamarbejdsvillig og råbte flere ukvemsord af patruljen. Det lykkedes dog betjentene at få ham med på stationen, hvor han blev sigtet for indbrud, for at modsætte sig anholdelse, og for at true og fornærme betjentene.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her