Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Mand fængslet for at have krænket seksårig pige seksuelt

Politiet har videoafhørt pigen i sagen om den mulige blufærdighedskrænkelse.

Elstedhøj består af en en række boligblokke, som har en fælles legeplads, der søndag aften blev afspærret i forbindelse med efterforskningen. Foto: Øxenholt Foto/Scanpix

En 38-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet i 14 dage. Han er sigtet for at have blufærdighedskrænket en seksårig pige nær boligblokkene Elstedhøj i Lystrup.

Manden, der selv kommer fra lokalområdet, nægtede sig skyldig og kærede kendelsen.

Den 38-årige blev første gang stillet for en dommer mandag. Her fandt dommeren dog ikke mistanken mod ham så stærk, at han kunne varetægtsfængsles.

Det blev i stedet besluttet, at han skulle tilbageholdes i tre døgn, mens politiet klarlagde omstændighederne omkring episoden.

Mand anholdt for overgreb mod seksårig i Lystrup

Efter videoafhøring af den seksårige vurderede anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi med anklager Birgitte Ernst i spidsen, at der var grundlag til at varetægtsfængsle manden, hvorfor han atter blev stillet for en dommer ved Retten i Aarhus.

Men da torsdagens grundlovsforhør foregik bag lukkede døre, er det ikke muligt at få oplyst, hvad man bygger sin mistanke mod manden på, samt hvad der eventuelt blev forklaret under retsmødet.

Politi har anholdt mand for mulig krænkelse ved boligblok

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen om den mulige blufærdighedskrænkelse søndag klokken 17.10.

Et område ved Elstedhøj blev efterfølgende spærret af heriblandt en legeplads og et større grønt område. Og kort efter blev den 38-årige anholdt.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Erdogan vil have mordere stillet for retten i Istanbul

Den tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan fremlagde ikke konkrete beviser for mordet på journalisten Jamal Khashoggi for tre uger siden, men kræver morderne stillet for retten i Tyrkiet. Mordet spiller ind i et magtspil om udviklingen i Mellemøsten.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Sket i byen

På skraldejagt i skovbunden

En gruppe børn og voksne var søndag formiddag ude og samle affald i Riis Skov på foranledning af familiemediet "Børnenes Aarhus".
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her