Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Mand skulle smadres og måtte flygte til sin lejlighed

Ønsket om at få stoppet larm fra en scooter onsdag aften i Lystrup udløste trusler mod en 32-årig mand, som ringede til politiet. Fire mand blev efterfølgende anholdt.

Trusler om tæsk og fire mand anholdt.

En 32-årig mands opfordring til at stoppe arbejdet med en scooter, som en ung mand længe havde stået og rodet med onsdag aften, udviklede sig til noget af et drama på Elstedhøj i Lystrup ved 21.30-tiden.

Ifølge døgnrapporten fra Østjyllands Politi forklarede den 32-årige, at han vredt havde bedt manden om at stoppe scooteren, hvilket fik scooterføreren til at hive en skruetrækker frem og true med løftet arm. Samtidig ringede han til venner, der skulle komme for at hjælpe med at smadre den 32-årige, der flygtede til sin lejlighed.

Da en gruppe hidsige folk stimlede sammen for lejligheden og råbte truende ord, ringede han til politiet.

Betjentene blev mødt af en flok »særdeles aggressive« mænd, hedder det sig i døgnrapporten. Og da politiet anholdt en 55-årige mand og sigtede han for trusler mod den 32-årige, blev stemningen endnu værre. Således blandede en 23-årig mand sig hele tiden i betjentenes arbejde og råbte af dem. Han blev også anholdt, idet han forstyrrede den offentlige orden. Og efterfølgende skete det samme for en 19-årig og 20-årig mand, der heller ikke ville følge politiets anvisninger.

Scooterføreren, der udløste hele dramaet i Lystrup, ledte politiet onsdag formiddag fortsat efter, idet han angiveligt også truede den 32-årige. Politiet ved godt, hvem han er.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Himmelbjerget er smuk i al sin enkelhed

Erling Melgaard Jarsbo
Himmelbjerget og omgivelserne trænger på ingen måde til udbygning med "hypet bras" og forgængeligt ragelse.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her