Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Anholdt med 17 joints under bilsædet

22-årig mand indrømmede at ejerskab af flere poser hash og 17 joints.


En 22-årig mand blev i går kl. 16.02 anholdt og sigtet for at ville sælge narko, da en patrulje standsede en bil på Hans Broges Gade i Aarhus.

Den 22-årige befandt sig sammen med to andre mænd i bilen, og da de blev visiteret, fandt betjentene flere poser hash i den unge mands taske.

Under det ene forsæde lå der en æske med 17 joints, som den 22-årige indrømmede også var hans. Han blev derfor anholdt på stedet og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Viden
Kæmpe eksperiment skal øge unges interesse for naturvidenskab
35.000 skolebørn skal ud og finde bakterier i Danmark. Projektet roses for at ville øge unges interesse i naturvidenskab, men det får også kritik for kun at gavne Novozymes. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her