Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Indbrudstyv smed havestole efter politiet

En opmærksom mand reagerede hurtigt mandag aften, da han så to mistænkelige mænd sætte flere havemøbler ind i en varebil foran Ilva i det nordlige Aarhus. Det skete på et tidspunkt, hvor møbelforretningen var lukket.

Klokken var omkring 21.30, da manden ringede til politiet, der sendte en patrulje til stedet.

Da betjentene kom frem, var mændene fortsat i gang med at slæbe havemøbler over et hegn og ind i bilen. Da de blev beordret til at lægge sig ned på asfalten, var det kun den ene, en 21-årig mand, der adlød.

Hans makker på 25 år kastede i stedet flere havestole efter politiet og ramte en af betjentene. Det lykkedes dog kort efter at anholde den stolekastende mand, som udover tyveri også blev sigtet for vold mod politiet.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen er skyld i dårlige trafikløsninger

Erik Skals
Aarhus Letbane koster mange borgere ekstra transporttid i stedet for som tænkt af politikerne at lette vores transportbehov.
Aarhus' historie

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.

Vi må planlægge fremtiden – bedre

Af Keld Laursen, direktør i Brabrand Boligforening

Er vi i dag – i 2018 – på vej i den retning, som vi ønsker at vores by skal udvikle sig frem mod 2038?
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her