Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Indbrudstyv smed havestole efter politiet

En opmærksom mand reagerede hurtigt mandag aften, da han så to mistænkelige mænd sætte flere havemøbler ind i en varebil foran Ilva i det nordlige Aarhus. Det skete på et tidspunkt, hvor møbelforretningen var lukket.

Klokken var omkring 21.30, da manden ringede til politiet, der sendte en patrulje til stedet.

Da betjentene kom frem, var mændene fortsat i gang med at slæbe havemøbler over et hegn og ind i bilen. Da de blev beordret til at lægge sig ned på asfalten, var det kun den ene, en 21-årig mand, der adlød.

Hans makker på 25 år kastede i stedet flere havestole efter politiet og ramte en af betjentene. Det lykkedes dog kort efter at anholde den stolekastende mand, som udover tyveri også blev sigtet for vold mod politiet.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Tvivlsomme forudsætninger for brutale nedskæringer

Keld Hvalsø, Lone Norlander
Byrådet i Aarhus bør aflyse den store nedskæringsrunde, som brutalt vil ramme skoler, daginstitutioner, ældre, udsatte grupper, kulturlivet og mange andre.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her