Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Musikken overdøvede sirenerne på Northside

Spørger man Østjyllands Politi, opførte de omkring 30.000 mennesker, der besøgte Northside i Aarhus fra den 7- 9.juni sig særdeles eksemplarisk.

I hvert fald meldte alle patruljer om fred og ro og glade mennesker, når de gik rundt i området, lyder konklusionen fra politiet.

Ud over sigtelser for at ryge joints til et par mænd, som fik klippet armbåndet, havde politiet lørdag fat i en 33-årig mand, som havde filmet en 20-årig kvinde, mens hun sad og tissede på toilettet.

Han blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse.

JP Aarhus

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Letbanen er skyld i dårlige trafikløsninger

Erik Skals
Aarhus Letbane koster mange borgere ekstra transporttid i stedet for som tænkt af politikerne at lette vores transportbehov.
Aarhus' historie

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.

Vi må planlægge fremtiden – bedre

Af Keld Laursen, direktør i Brabrand Boligforening

Er vi i dag – i 2018 – på vej i den retning, som vi ønsker at vores by skal udvikle sig frem mod 2038?
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bilferien sydpå kan få en langsom start Forbered dig på 110 km vejarbejde inden Hamborg
Vejarbejde præger store dele af Autobahn A7 ned mod Hamborg her til sommer, og det kan give op til seks timer forlænget rejsetid. Tyske ADAC anbefaler i stedet A9, hvis man skal til Norditalien og kører på de mest belastede dage. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her