Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Vil komme uroligheder i forkøbet: Politiet sender flere betjente til Aarhus Ø og Bellevue

Politiet opfordrer borgerne til at ringe, så snart de ser optræk til ballade eller uroligheder.

De seneste døgn er der tikket op til flere anmeldelser om uroligheder ved Aarhus Ø og Bellevue Strand ind hos Østjyllands Politi.

Borgerne har bl.a. kontaktet politiet efter slagsmål mellem grupper af maskerede mænd, og det får nu politikredsen til at sende flere uniformerede betjente og øge patruljeringen i områderne.

»Politiet har reageret hurtigt på anmeldelserne, men har flere gange oplevet, at de unge mænd kører rundt i området med alt for høj hastighed, når patruljerne kørte fra stedet,« skriver politiet i en pressemeddelelse.

»Vi vil ikke finde os i, at bestemte grupperinger skaber utryghed for borgerne, så nu vil vi forsøge at komme flere uroligheder i forkøbet ved at være meget synlige omkring Aarhus Ø og Bellevue Strand og have vores patruljer ekstra tæt på de steder, hvor der har været uro. Samtidigt vil vi opfordre borgerne at ringe til os, så snart de ser optræk til ballade eller uroligheder i området,« siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Ud over politiets øgede tilstedeværelse i områderne, vil Aarhus Kommune sørge for midlertidige foranstaltninger, der skal dæmpe hastigheden i området, mens uroen står på, lyder det.

»Borgerne skal selvfølgelig kunne gå i fred på Aarhus Ø uden at være utrygge, fordi nogle i kådhed kører alt for stærkt. Fra Aarhus Kommunes side vil vi samarbejde tæt med politiet, så vi kan øge trygheden for dem, som færdes i området,« siger rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Bünyamin Simsek, i pressemeddelelsen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Kan kvalitet passe på 7-trinsskalaen?

Sebastian Thomassen, formand for Frit Forum Århus stud.scient.pol. ved Institut for Statskundskab, AU

Debat: Lort i Riis Skov

Hendrik Vilstrup, professor, Vestre skovvej 6e, Risskov
Der løber virkelig mange hunde og mennesker i skoven, og begge parter efterlader lort.

Debat: Dobbelt op på barsel

Susan Kronborg Nielsen, folketingskandidat, hovedbestyrelsesmedlem i Radikale Venstre, Skovbrynet 13, Skanderborg
Der skal være lige vilkår for barsel uanset køn.
Aarhus' historie

Kronik: Erindringen om Aarhus kan være tyrannisk

Henrik Wigh-Poulsen | Biskop, Aarhus Stift
Om 20 år vil Aarhus blive ved med at kalde alle dem hjem, der har oplevet lykkelige år her.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her