Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Vil komme uroligheder i forkøbet: Politiet sender flere betjente til Aarhus Ø og Bellevue

Politiet opfordrer borgerne til at ringe, så snart de ser optræk til ballade eller uroligheder.

De seneste døgn er der tikket op til flere anmeldelser om uroligheder ved Aarhus Ø og Bellevue Strand ind hos Østjyllands Politi.

Borgerne har bl.a. kontaktet politiet efter slagsmål mellem grupper af maskerede mænd, og det får nu politikredsen til at sende flere uniformerede betjente og øge patruljeringen i områderne.

»Politiet har reageret hurtigt på anmeldelserne, men har flere gange oplevet, at de unge mænd kører rundt i området med alt for høj hastighed, når patruljerne kørte fra stedet,« skriver politiet i en pressemeddelelse.

»Vi vil ikke finde os i, at bestemte grupperinger skaber utryghed for borgerne, så nu vil vi forsøge at komme flere uroligheder i forkøbet ved at være meget synlige omkring Aarhus Ø og Bellevue Strand og have vores patruljer ekstra tæt på de steder, hvor der har været uro. Samtidigt vil vi opfordre borgerne at ringe til os, så snart de ser optræk til ballade eller uroligheder i området,« siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Ud over politiets øgede tilstedeværelse i områderne, vil Aarhus Kommune sørge for midlertidige foranstaltninger, der skal dæmpe hastigheden i området, mens uroen står på, lyder det.

»Borgerne skal selvfølgelig kunne gå i fred på Aarhus Ø uden at være utrygge, fordi nogle i kådhed kører alt for stærkt. Fra Aarhus Kommunes side vil vi samarbejde tæt med politiet, så vi kan øge trygheden for dem, som færdes i området,« siger rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, Bünyamin Simsek, i pressemeddelelsen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Himmelbjerget er smuk i al sin enkelhed

Erling Melgaard Jarsbo
Himmelbjerget og omgivelserne trænger på ingen måde til udbygning med "hypet bras" og forgængeligt ragelse.
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.

Debat: ”Generation innovation” bygger et Aarhus i kraftig vækst

Bente Steffensen, direktør, Erhverv Aarhus

Aarhus er en havne- og handelsby. Det gælder også for år 2038, hvor ungdommen byder ind med flere innovative løsninger, der får erhvervsliv, forskning og befolkning til at vokse i fællesskab.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her