Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

"At blive taget med bukserne nede" er normalt en talemåde. I Risskov blev det bogstaveligt

En 47-årig mand forsøgte at stikke af med badeshortsene hængende nede om benene.

Arkivfoto:

En 47-årig mand blev mandag eftermiddag bogstaveligt talt fanget med bukserne nede, da han blev anholdt på stranden ved Lindevangsvej i Risskov.

Østjyllands Politi havde fået en anmeldelse om en mand, der sad på en bænk og onanerede, mens han kiggede på bikiniklædte kvinder.

En patrulje blev sendt til stedet, og da den ankom, så betjentene en mand komme gående iført T-shirt, sko og et par badeshorts, der hang nede om benene. Hele underdelen var bar.

Manden forsøgte nu at løbe, mens han trak shortsene op. Det har sikkert ikke været nemt, og under alle omstændigheder lykkedes det da også politiet hurtigt at indfange manden.

Den 47-årige mand nægtede at have blottet sig eller onaneret og forklarede, at han blot nød det gode vejr. Han blev dog alligevel anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse, oplyser Østjyllands Politi.

mony

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie

Seks bud: Her er menneskerne, der former Aarhus om 20 år

Mona Juul. adm. direktør, Envision A/S

Aarhus er en skøn by – også om 20 år. For det er mennesker, der former byen. Ikke omvendt.
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere
Viden
Romernes 2.000 år gamle veje præger stadig Europas økonomi
Romerrigets oldgamle vejnet har indflydelse på, at nogle områder i enkelte lande stadig er økonomisk velstillede, mens andre ikke er, konkluderer nyt dansk studie. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her