Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Uskyldig 19-årig blev bidt af politihund under jagt på motorcykeltyve

Den unge kvinde blev kørt til behandling på skadestuen.

En vågen person observerede torsdag aften, at flere personer var i færd med at stjæle motorcykler fra et grønt område bag Åparken i Aarhus.

Politiet blev derfor kaldt ud til stedet ved 21.00-tiden.

Da en hundepatrujle ankom til det grønne område, så betjentene flere personer, som rigtignok var i færd med at stjæle motorcykler.

Ved synet af betjentene tog de dog flugten derfra. Ifølge et vidne valgte en af gerningsmændene at skjule sig i en bus.

En hund forsøgte at finde frem til pågældende og løb derfor ind i den pågældende bus. Her blev en 19-årig kvinde så forskrækket over hundens pludselige tilstedeværelse, at hun løb ud fra bussen.

Dét fik hunden til at følge efter hende og bide hende i venstre skulder og overarm, oplyser Østjyllands Politi i den seneste døgnrapport.

En betjent fik hurtigt hunden til at slippe sit tage i den unge kvinde, som blev kørt til skadestuen, hvor hun ifølge politiet blev behandlet for et »overfladisk bid«.

Det lykkedes betjentene at anholde en af gerningsmændene, en 16-årig dreng, i bussen. Han blev sigtet for tyveri.

De to øvrige gerningsmænd var ifølge et vidne flygtet ned til Godsbanen, hvor en af dem, en 18-årig mand, blev fundet og ligeledes sigtet for tyveri.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Sådan ser en Ikea-bolig ud

Ikea-familien skal til at bygge sine første boliger i Danmark. Se her hvordan tilsvarende boliger i Sverige ser ud. Finans
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Forslag til et højhus på Hængslet igen

Søren Møller
Hvorfor lytter ingen til det gennemarbejdede forslag til en smuk måde at bebygge Hængslet, som Fællesrådet for Aarhus Ø har lavet?

Debat: Sundhedsministeren gav mig en bredside - her kommer fakta

Camilla Fabricius
I JP Aarhus forleden giver sundhedsminister Ellen Trane Nørby mig en ordentlig bredside på baggrund af et indlæg, jeg har skrevet om ministerens underfinansiering af et landsdækkende psykiatrisk akutberedskab.

Debat: Kvalitet i folkeskolen handler ikke om sted

Jan Petersen (S), Mads Nikolajsen (SF)
Der er flere svar på, hvorfor overbygningsklasser skal samles.
Aarhus' historie
Annonce
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere
Søvn er afgørende for studiepræstationen
For lidt søvn kan både gå ud over koncentration, humør og indlæringsevne. Og faktisk kan dele af hjernen sove, mens kroppen egentlig er vågen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her