Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

38-årig skulle egentlig sidde bag tremmer - blev genkendt af betjente på tankstation

Mødet mellem manden og patruljen førte til en række sigtelser.

En 38-årig mand, der burde have siddet i fængsel, løb tirsdag eftermiddag ind i en politipatrulje på en tankstation i Harlev.

Betjentene genkendte manden og gik hen og hilste på, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

De opdagede hurtigt, at han var efterlyst til afsoning af en fængselsdom. Desuden var han frakendt sit kørekort, hvilket harmonerede dårligt med, at han netop var trillet ind på tankstationen i en bil sammen med en veninde.

Manden blev derfor anholdt på stedet, og politiet kiggede nærmere på bilen, hvor der blev fundet en del værktøj, der så ud til at være egnet til indbrud.

Både manden og den 31-årige veninde blev således sigtet for forsøg på indbrud et ukendt sted og fik desuden en sigtelse for besiddelse af narko, eftersom der blev fundet amfetamin på manden og hash på kvinden.

Politiets arbejde sluttede dog ikke her.

Bilen viste sig at være afmeldt, og nummerpladerne stjålne, hvilket førte til yderligere sigtelser.

»De erkendte begge forholdene bortset fra forsøget på indbrud. Der var blot værktøj i bilen, fordi manden skulle flytte, lød forklaringen,« oplyser Østjyllands Politi.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her