Annonce
JP Aarhus 20 år
Politi og retsvæsen

Insisterende mand fægtede med kniv og brosten foran politistation

Den 31-årige ville så gerne i kontakt med betjentene, hvilket på sin vis lykkedes til sidst.

Mens de fleste lå hjemme i deres seng og sov, havde en 31-årig mand natten til tirsdag indfundet sig foran politistationen i Aarhus.

Ifølge Østjyllands Politi var der tale om en »noget insisterende mand«, som flere gange i løbet af natten henvendte sig med flere usammenhængende historier og forklaringer på, hvorfor han ville i kontakt med politiet. Han blev dog afvist.

Klokken 04.35 vendte han atter retur til politistationen. Denne gang forsøgte han at få betjentenes opmærksomhed ved at fremvise en kniv samt en brosten til et kamera.

Manøvren lykkedes til dels. Den 31-årige blev mødt af betjente og i samme ombæring sigtet for overtrædelse af knivloven.

Ved en visitation viste det sig, at manden også var i besiddelse af en urtekniv.

Den 31-årige tilbragte ifølge Østjyllands Politi resten af natten i detentionen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Aarhus Ø skal ende med et rundt 0

Den samlede økonomi for Aarhus Ø skal ende i balance, og derfor vil en justering af Lighthouse-projektet kræve andre indtægter. Det fortæller kommunens budgetchef, der her giver en status på økonomien på Aarhus Ø.

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Aarhus' historie
Annonce
Redaktionen anbefaler
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Rådmand om budget på ældreområdet: »Jeg kan ikke få armene ned«​
I følge rådmand for Sundhed og Omsorg, Jette Skive (DF), har man ikke skullet sluge de helt store kameler på ældreområdet i kommunens budgetforlig for 2019, i betragtning af hvad man var blevet stillet i udsigt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her